Updated or added in
Last 7 days


Bellen naar
Wellta in Thailand
vanuit Nederland?

+66 819 680 309

Welkom op Phuket! Mijn naam is Wellta, ik ben 38, geboren op Phuket en ik selecteer "huizen te huur of te koop" die ik op straat zie op ons prachtige eiland hier in het zuiden van Thailand.

Ik spreek zelf geen Nederlands maar ik ben getrouwd met een Hollandse man, Ivo, en hij verzorgt onze websites.

Hier op Phuket zijn vele mogelijkheden om een huisje te huren. Het is vaak veel goedkoper dan een hotel, zeker als je langere tijd wilt verblijven en je hebt je eigen plekje en keuken. Er zijn zeer luxueuze huizen en rijtjeshuizen. Voor elk wat wils.

Foto: we vieren ook Kerstmis in Thailand. Vlnr. mijn man Ivo, mijn broer Pon en ikzelf.

De westkust van Phuket is een beetje te vergelijken met de toeristische plekken aan de westkust van Nederland, Zandvoort en Scheveningen bijvoorbeeld. Veel toeristen en hogere prijzen. Ga je daarentegen een paar kilometer het binnenland in, dan dalen de prijzen en wordt het een stuk rustiger.

Het leven in Thailand en op Phuket is heerlijk! Veel vrijheid, prachtige stranden, heerlijk eten en zeer behulpzame mensen. Mocht u nog meer willen weten, of heeft u interesse of een huis te huren of te kopen in Thailand, mijn man of ik (indien Engels) beantwoorden graag uw emails: mail.

Alleen deze pagina is in het Nederlands, de rest is in het Engels. Veel plezier op onze site en wie weet .. tot ziens op Phuket! all long term rentals